Trouwen op een boot: jouw droombruiloft

Events Blog

Denk jij weleens na over jouw droombruiloft of ben je druk op zoek naar de juiste locatie voor jouw trouwdag? Dan is het slim om eens de optie van een boot te overwegen als locatie. Trouwen op een boot is uniek, praktisch en ontzettend romantisch. In dit blogartikel lees je waarom ook jouw bruiloft op een boot kan worden gevierd.

Dé perfecte locatie
Het zoeken van een perfecte locatie voor de bruiloft kan voor heel wat kopzorgen zorgen. De ene locatie is te duur, de ander te klein en weer een ander is niet beschikbaar voor jullie trouwdatum. Natuurlijk wil je ook een mooie locatie kiezen om al jullie gasten te verwelkomen. Een boot is daarom dé perfecte locatie. Een boot is uniek, groot genoeg en biedt entertainment aan de gasten. Natuurlijk is het ook voor het bruidspaar een perfecte locatie om elkaar het jawoord te geven. Kies bijvoorbeeld voor een boottocht tijdens zonsondergang en geef elkaar romantisch het ja-woord op het water.

Een boottocht inclusief catering en aankleding
Een groot voordeel van een trouwerij op een boot, is dat je vaak de mogelijkheid hebt om een boot inclusief catering en aankleding te huren. Veel boten beschikken over een mooie zaal met uitzicht op het water. Dit is direct een romantische setting. Je kunt er in veel gevallen ook voor kiezen om eigen catering mee te brengen op de boot en zelf de aankleding te regelen. Wil je liever alles inclusief? Dan kan dat ook!

Een unieke dag om op terug te kijken
Jouw bruiloft is de mooiste dag van je leven. Je wilt dit dan ook goed geregeld hebben en alles tot in detail gepland hebben. Het mooie van een trouwerij op een boot, is dat dit het complete plaatje is. Je kunt alles regelen op de boot. Huur een trouwambtenaar in en regel een fotograaf om foto's te nemen op de boot. Je hebt een perfecte locatie waar je de hele dag een mooi feest kunt beleven. Start de dag met drankjes op de boot, vaar en geef elkaar het ja-woord en geniet tijdens de tocht over het water van een heerlijk diner en vier het feest met live band op de boot. Het is een onvergetelijke dag en dat is grotendeels te danken aan deze unieke trouwlocatie.

Zijn jullie er nog niet over uit welke trouwlocatie het wordt? Overweeg dan om op een boot te trouwen voor een gegarandeerd geslaagde bruiloft. Trouwen op een boot is een dag om nooit meer te vergeten.

Delen  

28 december 2021

Actief in evenementen: de sector die nooit slaapt!

De branche van de organisatie van evenementen spreekt tot de verbeelding. Zowel als bezoeker maar ook als initiatiefnemer van een evenement valt er steeds wat nieuws te ontdekken! De evenementensector is elke dag actief om entertainment te brengen voor groot en klein. Deze blog is speciaal opgesteld voor iedereen met een interesse in evenementen, in de breedste zin van het woord. Hier kun je lezen over de organisatie van kleine en intieme evenementen, maar evenzeer komen spektakels aan bod, voor het grote publiek. Een interessante blog, niet alleen voor wie graag vernieuwende evenementen bezoekt, maar evenzeer voor wie ze organiseert! Heb jij je ticket al binnen?